Sunday, April 28, 2013

Lajm i papame, nje gazete ne Tirane beson se qytetaret e marrin me qera, e lexojne dhe ia kthejne gazetashitesit per te kursyer 30 leke. Foto e marre te gazetashitesi te Berryli, Tirane

Oferte e parezistueshme. Kete konteiner mund ta marresh me qera, mund ta perdoresh per biznes ose banim sipas nevojave. Komuna e Parisit, Tirane

Ku perfundojne lajmet ekonomike? Gazeta ne toke mbart titullin: Berisha: Nje pakete e re ligjore per cdo tarife doganore

No comments: