Sunday, September 14, 2014

Ballkani sheh me shpresë nga paratë e kinezëve

Ballkani sheh me shpresë nga paratë e kinezëve

Friday, September 12, 2014

Zgjedhja e guvernatorit të ri përball Shqipërinë me krizë politike

Zgjedhja e guvernatorit të ri përball Shqipërinë me krizë politike

Thursday, September 11, 2014

Ballkani sheh me shpresë nga paratë e kinezëve

Nga Shqipëria deri në Rumani, ballkanasit kërkojnë investime nga Kina për të përfituar nga ekspansioni diplomatik dhe ekonomik i Pekinit në Europën Lindore dhe Juglindore.