Thursday, December 4, 2014

Konflikti me presidentin dhe pavendosmëria e kryeministrit kanë bllokuar emërimet në Bankën e Shqipërisë

Konflikti me presidentin dhe pavendosmëria e kryeministrit kanë bllokuar emërimet në Bankën e Shqipërisë

No comments: