Friday, March 20, 2015

Urdhërarresti për Frrokun dhe Doshin

Urdhërarresti për Frrokun dhe Doshin
Lajme të tjera me interes

Çështja Doshi si konsum i zakonshëm politik

Përjashtimi i Tom Doshit nga grupi parlamentar i PS është një hap shumë i vockël në rrugën drejt dekriminalizimit të politikës shqiptare, por ndoshta është hapi i parë dhe më i rëndësishmi.

SHBA përshëndet përjashtimin e Tom Doshit nga socialistët

Ambasada e SHBA-ve në Tiranë deklaroi se e “mirëpret” vendimin e grupit parlamentar të Partisë Socialiste për të përjashtuar Tom Doshin: Prokurori i Përgjithshëm të hetojë!

Ministria e Brendshme konfirmon vërtetësinë e dokumenteve për çështjen “Frroku”

Duke e konsideruar operacionin “Laguna e Vilunit” “sukses”, ministria tha se do të nisë hetime për nxjerrjen e dokumenteve sekrete në media pa mohuar vërtetësinë e tyre.

Ambasada amerikane përgënjeshtron Rilindjen Demokratike, përsërit kërkesën për dekriminalizim

Ambasada thotë se lista me deputetë “non grata” e publikuar te RD nuk është hartuar prej saj, ndërsa i nxit të gjitha partitë të largojnë personat e inkriminuar apo të korruptuar.

No comments: